Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا دومین روز نمایشگاه رویداد هم‌افزایی مدیران ایران دقایق پایانی خود را طی می‌کند. هوش مصنوعی یکی از موضوعاتی است که در نمایشگاه امسال عرضه شده و در غرفه آن آخرین دستاورد‌ها و فن‌آوری‌های حوزه هوش مصنوعی معرفی می‌شود.

علی پارسا، مسئول غرفه هوش مصنوعی و مخترع دستگاه هشدار دهنده قبل از تصادف (HCW) در ایران، در گفت‌وگو با فارس توضیح داد: من در مقطع دکترا در رشته مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل کردم و فوق دکترای خود را در رشته خودروهای هوشمند و خودران  از دانشگاه مدنا ایتالیا گرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدنا شهر خودروی ایتالیا است و در آن بزرگترین کارخانه‌های خودروسازی مانند مازراتی، لامبورگینی، فراری و پاگانی فعالیت می‌کنند. من هم در زمان تحصیل در مقطع دکترا در آرندی شرکت کروز که بزرگترین قطعه‌ساز خودروی کشور است فعالیت کردم و همه اینها باعث شد من به صنعت خودروسازی علاقه‌مند و وارد این حوزه شوم.

وی ادامه داد: بعد از اینکه در ایتالیا فارغ‌التحصیل شدم تصمیم گرفتم در ایران در زمینه خودروهای پیشرفته و خودران فعالیت کنم. در آن زمان همه می‌گفتند که تکنولوژی‌های خودروسازی در ایران قدیمی است و نمیشه کاری انجام داد اما من به این نتیجه رسیدم که بالاخره از یک جا باید شروع کرد. تابستان ۱۳۹۹ بود که من این کار را با گروهی از نخبگان  دانشگاهی ایران شروع کردم.

مسئول غرفه هوش مصنوعی با بیان اینکه در مرحله اول بعد از  تحقیقات و مطالعات به این نتیجه رسیدیم که از کجا باید شروع کنیم، گفت: تابستان ۱۴۰۰ به دانشگاه تهران پیوستیم و مرکز تحقیقاتی وسایل نقلیه هوشمند و خودران چیتا را تأسیس کردیم. ما می‌دانستیم که محصولی باید تولید کنیم که نیاز روز ایران باشد. ایران جز کشورهایی است که تعداد زیادی از شهروندان آن به علت تصادف فوت و دچار آسیب‌های فراوانی می‌شوند. طبق آمار بسیاری از تصادفات بخاطر حواس پرتی و خواب آلودگی راننده اتفاق می‌افتد.

پارسا ادامه داد: در ادامه دستگاه هشدار‌دهنده قبل از تصادف را طراحی کردیم. برای این محصول تست‌های شبیه‌سازی و تست‌های میدانی انجام دادیم. این دستگاه یک دوربین دارد و با الگوریتم‌های هوش  مصنوعی که در این دستگاه وجود دارد چند ثانیه قبل از اینکه ماشین با ماشین جلویی برخورد کند و تصادف اتفاق بیفتد متوجه می‌شود و یک‌ بوق هشدار دهنده می‌زند و اینگونه از ایجاد تصادف جلوگیری می‌کند. این قطعه می‌تواند برای تمام ماشین‌ها استفاده شود زیرا روی ماشین نصب نمی‌شود بلکه فقط با یک‌سیم‌تغذیه به ۱۲ ولت ماشین وصل و تغذیه می‌شود. هنگامی که ماشین روشن می‌شود این دستگاه هم به وسیله برق ماشین روشن می‌شود و شروع به کار می‌کند.

وی افزود: مرحله دوم برنامه ما این است که بتوانیم از شرکت استاندارد و شرکت‌های خودروسازی مجوز نصب ترمزهای اضطراری بگیریم که خود ماشین در مواقع حساس ترمز بگیرد و ایمنی ایجاد کند و مرحله آخر ساخت و دسترسی به خودروهای هوشمند و خودران در کشور است. خودروهای خودران ماشین‌های هستند که بیشتر اعمال رانندگی را خودشان انجام می‌دهند و راننده در بعضی مواقع لازم است برخی از کارهای رانندگی را هود انجام دهد.

مسئول غرفه هوش مصنوعی در پایان گفت: درباره این موضوع با شرکت‌های خودروسازی گفت‌وگو کردیم  آنها در حالی که از این طرح استقبال می‌کنند اما مایل به اجرای این طرح نیستند. این شرکت‌ها می‌گویند بخاطر محدودیت‌های قیمتی و بحث قیمت‌گذاری و فروش تمایلی به اجرای این طرح ندارند. همچنین معتقدند زمانی که خودروهای کنونی خود را در قرعه‌کشی‌ها به صورت اقساطی می فروشند نیازی ندارند که آپشن جدیدی به خودروهای خود اضافه کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هم افزایی مدیران علی پارسا مصلی مصلای امام خمینی هشدار دهنده هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه عرضه خودروها گفت: اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی از عصر امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: ۴ محصول ایران خودرو گران شد

وی تاکید کرد: این چهار خودروی وارد شده شامل دو خودروی برقی، یک هیبریدی و یک بنزینی صرفاً برای متقاضیان دور اول ثبت‌نامی‌های اسفند ماه ١۴٠١ عرضه خواهد شد.

کد خبر: 1229549 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • عشق ماشین این آدم ها را «ولت پارک» کرد | لذت چند دقیقه رانندگی پشت فرمان ماشین های لاکچری
  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • استارت سرد خودروسازی
  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • آغاز اولین فروش خودروهای برقی از امروز